iun 06, 13 Concert Irina Popa & The Sinners in Tete a Tete

 

Irina Popa & The Sinners vin in Parcul Herastrau, la Tete-A-Tete, unde ne asteapta cu o seara de muzica live! 

Joi, 16 mai, ora 21.30, Irina Popa & The Sinners vor sustine un concert de jazz la Tête-à-Tête din Parcul Herastrau, langa gradina Japoneza).
 
Pe scena de la 5 ani, Irina Popa isi incepe cariera profesionala in 2004, semnand un contract cu o cunoscuta casa de productie din Bucuresti. Pentru inceput este indreptata spre piese dance si pop, reusind ca in 2008 sa castige Trofeul Festivalului Mamaia si premiul presei. In 2009 participa la finala selectiei nationale Eurovision cu piesa ‘’I feel your presence’’. Din 2011 Irina colaboreaza cu pianistul Cornel Cristei, indreptandu-se astfel spre o zona muzicala (...)

Arhiva Noutati

 Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

...)

 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca ș...)

Powered by CouchCMS