dec 12, 11 Cadou de Mos Craciun din partea Irinei

Asa cum se obisnuieste deja, in fiecare an sunt cativa artisti din industria muzicala autohtona care vin sa ne colinde. Ca aceasta scena dominata de Banica, Hrusca si Fuego sa devina ceva mai diversificata, Irina Popa, cea care a debutat recent cu primul ei material discografic "The Dream", a inregistrat un colind special pentru fanii ei.

"I Saw Mommy Kissing Santa Claus" vine ca o briza de aer fresh in colectia melodiilor festive cantate de artistii romani. O voce puternica, o interpretare profesionista alaturi de un sound hip incarcat de voie buna si zambete jucause, face aceasta piesa cu adevarat remarcabila. Acest colind este un dar, o surpriza din partea Irinei alaturi de un calduros "Merry Christmas, everyone!"

dec 12, 11 Jazzul renaste impreuna cu Irina Popa - interviu MuzicaBuna.ro

"I have a dream, a song to sing" - asa incepe celebra piesa ABBA si asa incepe si visul Irinei Popa. Personal am crezut mereu in muzica, in existenta ei, chiar si in momentele in care industria pare-se sa fi facut din ea un joc murdar al intereselor, dar acest nou album lansat chiar ieri pe scena clubului "La Scena", intitulat sugestiv "The Dream" e dovada palpabila ca iubitorii de muzica buna nu au crezut degeaba in ceea ce inseamna arta muzicala la cel mai inalt nivel.

Asa cum sugereaza si titlul acestui articol, noul si in acelasi timp si primul album lansat de tanara Irina, este unul ce reinvie jazzul, un gen muzical care sper eu, cu acest pas curajos al compozitorului Cornel Cristei si vocalul deosebit al Irinei Popa, sa reintre in trendul muzical romanesc. "The Dream" este un album curajos, avantgardist, un material de consistenta matura din toate punctele de vedere. Cele 10 piese de pe album prezinta muzica jazz din toate perspectivele posibile, oferind publicului o experienta inedita. Cum a luat nastere acest material, (...)

Arhiva Noutati

 Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

...)

 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca ș...)

Powered by CouchCMS