oct 10, 08 Asa a fost festivalul Mamaia 2008

Bine v-am regasit dragii mei! Ma bucur din nou sa pot fi alaturi de voi prin intermediul acestui blog.Cred ca ar cam fi timpul sa va povestesc cum a descurs experienta mea la Festivalul Mamaia si cum m-am simtit de-a lungul concursului,care au fost asteptarile mele inca de la plecarea spre Constanta,si ceea ce s-a intamplat dupa ce am castigat trofeul…

Cred ca ar fi cel mai frumos sa incep prin a povesti cum am ajuns eu la acest festival..drept sa va spun,nu prea imi doream acest lucru,sa particip la Mamaia,auzisem ca se petrec multe nedreptati si altele..desi in 2004,chiar imi propusesem sa merg la acest concurs,dar am amanat fugind spre festivalurile de la Amara si Sulina unde am luat trofeele… Intr-o dimineata,primesc un telefon,era dl Alexandru Jula,care dorea sa ma informeze despre o preselectie,intitulata ‘Caravana Mamaia cauta o Vedeta’,am fost la inceput circumspecta, dar mai apoi,gandindu-ma mai bine,am spus,’de ce nu?’,si am pornit a doua zi spre teatrul muzical ” Nae Leonard” ,unde avea loc selectia,am ramas printre ultimii 5,am cantat pe scena de la faleza,si apoi am plecat cu (...)

aug 08, 08 Multumiri

Multumiri celor ce intr-un fel sau altul au fost alaturi de Irina de-a lungul acestor ani! Castigarea Trofeului la Mamaia 2008 este un punct (importatnt) in cariera Irinei dar totusi un punct.Irina poate trasa adevarate traiectorii si asa cum se discuta intre specialisti e f posibil ca Irina sa nu insemne doar o voce buna ci si un NOU.

Un nou care din pacate va fi foarte greu de fructificat, de dezvoltat, daca nu va aparea de undeva un compozitor la fel de “nou”.Tot respectul pentru tot ce inseamna compozitor roman dar ceea ce se scrie acum, felul,stilul, filosofia… inca nu au nivelul pe care Irina il cere sau il poate atinge. Urmeaza o perioada f grea pt Irina, din toate punctele de vedere insa sper ca tot acest dificil sa insemne intrarea in randul PROFESIONISTILOR. Irina va promite tuturor ca va scrie pe blog, imediat ce se va mai elibera din turneul pe care trebuie sa-l faca la ziare, televiziuni,posturi de radio etc…turneu absolut normal si necesar adaug eu… FELICITARI IRINA SI PUTERE! Mircea Grig

Arhiva Noutati

 Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

...)

 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca ș...)

Powered by CouchCMS