Lansari

iun 06, 13 Concert Irina Popa & The Sinners in Tete a Tete

 

Irina Popa & The Sinners vin in Parcul Herastrau, la Tete-A-Tete, unde ne asteapta cu o seara de muzica live! 

Joi, 16 mai, ora 21.30, Irina Popa & The Sinners vor sustine un concert de jazz la Tête-à-Tête din Parcul Herastrau, langa gradina Japoneza).
 
Pe scena de la 5 ani, Irina Popa isi incepe cariera profesionala in 2004, semnand un contract cu o cunoscuta casa de productie din Bucuresti. Pentru inceput este indreptata spre piese dance si pop, reusind ca in 2008 sa castige Trofeul Festivalului Mamaia si premiul presei. In 2009 participa la finala selectiei nationale Eurovision cu piesa ‘’I feel your presence’’. Din 2011 Irina colaboreaza cu pianistul Cornel Cristei, indreptandu-se astfel spre o zona muzicala mai speciala, avand ca rezultat realizarea albumului electro-jazz “The dream’’.
 
Proiectul actual a luat fiinta in aprilie 2012 cu ocazia participarii la Festivalul International de Jazz de la Sibiu. Toamna aceluiasi an mutaactivitatea in Bucuresti si permite cristalizarea unui repertoriu in care piesele lui Cornel Cristei sunt completate cu standarduri celebre ale jazzului si cu piese actuale, toate aduse la sonoritatea funky-jazz a trupei.
 
Irina Popa, o voce extraordinara si o prezenta de un dinamism total, alaturi de ‘’The Sinners’’, trei instrumentisti de elita ‘’pacatuind’’ cu experienta si virtuozitate in toate genurile muzicale, va prezinta un spectacol energic si complet, in care ritmul si sensibilitatea se impletesc cat mai firesc cu putinta.
(urban.ro)

Comentarii

comments powered by Disqus
Powered by CouchCMS