mai 05, 14 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca și Muzica * Totul a concurat la un spectacol de zile mare – artiștii, calitatea compozițiilor proprii și interpretarea preluărilor din repertoriul internațional, (...)

mar 03, 14 Concert Extraordinar Irina Popa & The Sinners la Teatrul Maria Filotti, Braila

Sâmbătă, 29 martie, de la ora 19.00 la Sala Mare a Teatrului Maria Filotti vă invităm  la un extraordinar concert susţinut de Irina Popa & The Sinners.

„Revelaţia anului 2012”, aşa cum a fost desemnată de juriul Galei Premiilor de jazz (PREMIILE MUZZA) pe anul precedent, Irina Popa constitue una dintre cele mai pregnante, mai autentice şi mai expresive voci ale noului val de interpreţi români de jazz.
Talentul, ca şi feeling-ul ei înăscut, specific şi intens, aptitudinile ei vocale, interpretative şi scenice native, dar tocmai de aceea libertine, rebele şi vulcanice, bine dozate, îşi pun amprenta pe fiecare (...)

mar 03, 14 Concert Irina Popa & The Sinners la Cave de Bucarest

Restaurantul Club Jazz La Cave de Bucarest organizeaza vineri 7 februarie, ora 19.30 un concert Irina Popa & The Sinners .

Tanara si talentata Irina Popa a inceput sa cante la varsta de 5 ani, facandu-se cunoscuta pe plan national la numai 20 de ani, castigand in 2008 trofeul si premiul presei la Festivaul de muzica usoara de la Mamaia.

De la jazz, blues, pop, pana la rock, Irina Popa demonstreaza in toate genurile muzicale talentul sau, aratand totodata atitudine scenica si temperament vulcanic.

Dupa castigarea a numeroase trofee si premii, Irina Popa si The Sinners vor concerta à La (...)

Arhiva Noutati

 Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

...)

 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca ș...)

Powered by CouchCMS