dec 12, 13 Concert Irina Popa & The Sinners la centrul CREART

VINERI, 13 DECEMBRIE ORA 20 la sala de spectacole recent inaugurata „teatrelli – theatre, music & more” in cadrul Centrului de Creatie, Arta si Traditie CREART.

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianță chic și primitoare, „teatrelli – theatre, music & more” se distinge în capitală ca o locaţie artistică de confort sofisticat.

Prin aerul de intimitate, „teatrelli – theatre, music & more” își propune să ofere bucureștenilor un spațiu multicultural valoros.

Situată central, în Piața Alexandru Lahovari nr.7, la câțiva pași de Piața Romană, sala „teatrelli – theatre, music & more” va găzdui, (...)

dec 12, 13 Concert Irina Popa & The Sinners la Victoria Jazz Festival

Victoria Jazz Festival, o reuşită

 

Oraşul Victoria a fost sîmbătă, 7 decembrie a.c., pentru iubitorii de jazz, centrul artistic al ţării. Restaurantul ,,Paradis" unde a fost organizat Festivalul de Jazz, ediţia a IV-a, a fost neîncăpător. Artistul Victor Hoajă a fost sufletul festivalului reuşind să organizeze un eveniment deosebit folosind o tehnologie de ultimă generaţie prin ,,Armonia Group".

 

Participanţii au avut parte de muzică bună, artişti renumiţi şi de o armosferă demnă de marile festivaluri internaţionale. Evenimentul a fost prezentat de Florian Lungu denumit ,,părintele Jazz-ului românesc". Primul care a urcat pe scenă a fost artistul Victor Hoajă şi Armonia Group. ,,De la ediţie la ediţie avem un public (...)

dec 12, 13 Irina Popa, castigatoarea concursului 'Trofeul Ion Dacian' 2013

Irina Popa este câştigătoarea Trofeului "Ion Dacian" pentru tineri interpreţi, la  cea de-a cincea ediţie a Concursului-spectacol de operetă, musical şi muzică de film cu acelaşi nume. Concursul se înscrie în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”, ediţia a VI-a, care se desfăşoară la Bucureşti, până pe 17 noiembrie, în organizarea Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”.
Muzicologul Mihai Cosma, preşedintele juriului, a declarat ieri, după concurs: „Şi în acest an trofeul a fost cucerit de o interpretare cu acompaniament de pian, ceea ce arată că nu strălucirea negativului cu orchestră sau nu colaborarea cu dansatori sau instrumentişti este cheia succesului, ci interpretarea, comunicarea cu publicul şi dăruirea totală în actul artistic, pusă cel mai bine în evidenţă în mod direct şi simplu”. Din juriu au mai făcut parte compozitorul  Marius Ţeicu, (...)

Arhiva Noutati

 Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

...)

 Concert Irina Popa & The Sinners, un regal cu Jazz la Brăila

*Puține momente de respiro: numai emoție la superlativ, ca ș...)

Powered by CouchCMS